Соєва макуха — один з продуктів основного раціону сільськогосподарських тварин і птиці. Його отримують після віджиму олії з насіння сої в процесі екструдування. (Не плутати з соєвим шротом, який виготовляється за іншою технологією з використанням хімічної продукції). Соєва макуха використовується для приготування повноцінних комбікормів і кормосумішей. Це високоякісний білковий інгредієнт, що дозволяє досягти високих результатів вигодовування. Соєвий білок добре засвоюється організмом і біологічною цінністю наближається до білків тваринного походження. Високий вміст енергії і протеїну в макусі дозволяє складати високопротеїнові і висоенергетичні раціони без застосування дорогих жирів та протеїнів. Включення соєвої макухи в раціон дійних корів (по 1-2 кг на голову на добу) збільшує надій на 1,5-2,0 літра молока. Несучість курей-несучок зростає на 22-30%, прирости у курчат збільшуються на 7-12%, у підсвинків — на 5-8%, а приріст живої маси бройлерів і свиней сягає на 25-30% більше, ніж при звичайному вигодовуванні.

Показники якості:

 - Протеїн 43-45%

 - Клітковина  5-7%

 - Жирність 7-9%

 - Вологість 8-12%

Відвантаження насипом, в біг-бегах або в мішках по 40кг

Ціна договірна

Ціну уточнюйте
Є в наявності

Ще не було питань.

Мітки: Соєва макуха