Максимальна кількість поживних речовин в молочних дієтах в період ранньої лактації може мати довгостроковий позитивний вплив на продуктивність і фертильність.
Фахівці з молочного харчування, які вводять дієти з більш низькими характеристиками, щоб застрахуватися від високих цін на сировину або волатильності цін на молоко, можуть надавати довгостроковий вплив на виробництво коров'ячого молока.
Коли ви скорочуєте харчування на початку лактації, ви впливаєте на криву лактації з точки зору регулювання молока. Поділ харчування насправді націлений на виробництво молока, а не на відновлення тканин тіла, і саме тому воно має такий глибокий ефект, тому що як тільки ви знову почнете годувати корів правильним кормом, ви не зможете повністю змінити траєкторію.
Крім зниження виробництва молока, раціон з низьким вмістом поживних речовин також може вплинути на репродуктивну функцію і здоров'я корови.
Ефект перенесення низькоякісних дієт в період ранньої лактації , навіть після відновлення плану годування, виробники зазнали до 60 відсотків початкове скорочення молока.
Чим довше діє обмеження подачі, тим довше відчувається ефект перенесення. Навіть якщо фермер може відразу зіткнутися з більш низькими витратами на корм, це може знизити загальний дохід ферми.
Переваги високоякісного корму часто переважують будь-які додаткові витрати і збільшують витрати виробника на перевищення доходу від корму , еталон для відстеження продуктивності літра на корову.
Зниження витрат на перегодовування за рахунок точного годування:
Виробники молочної продукції оцінюють ефективність стада, можуть покладатися на системи точного нормування для поліпшення свого показника.
Виробники хочуть знати, як, наприклад, кормові добавки можуть бути використані для досягнення виробничої мети з найменшими витратами. Добавки покращують ферментації рубця і вивільняють більше поживних речовин з раціону, тому при складанні дієти для нас дуже важливо точно знати, на яку реакцію слід очікувати від різних добавок і подій.
Для цього система прецизионного моделювання може задовольнити потреби корови шляхом вибору обмежених засвоюваних амінокислот, необхідних для виробництва молока, а не поживних речовин, таких як сирий білок, що розкладається в рубці білок або не розкладаються в рубці білок, що дозволяє більш точно складати раціон з нижчим відсотком сирого протеїну.
Якщо ви приймаєте одну добавку і знаєте, що вона поліпшить засвоюваності клітковини, це дозволить вам з'ясувати, чи потрібні ці добавки дієті виробника, і передбачити, якою буде реакція молока, або ж виробництво молока може залишитися незмінним, але за найкращою ціною. Але більше молока - не завжди відповідь. Виробники завжди шукають способи управляти своїми витратами на перевищення доходів з урахуванням обставин того часу.
Використовуючи інструменти точного нормування, дієтологи і виробники можуть підвищити цінність раціону, поліпшивши при цьому його поживну цінність.
01.03.2021